Indiegrapes Oy

We Import Wine

Indiegrapes Oy on yksityinen suomalainen yritys, joka on erikoistunut persoonallisten pientilaviinien maahantuontiin Euroopasta ja muualta maailmasta.

Tuomme maahan vain viinejä, joita haluamme itsekin juoda. Jokaisella edustamallamme viinitilalla ja maahantuomallamme viinillä on meille merkitys. Tunnemme tuottajat henkilökohtaisesti ja ostamme viinit suoraan tuottajilta.


Ravintolamyynti

  • Sivuston hinnat ovat arvonlisäverollisia ravintolamyynnin hintoja
  • Toimituskulut pääkaupunkiseudulle 15€/toimitus (sis. ALV 24%)
  • Toimituskulut muualle Suomeen sopimuksen mukaan
  • Ota yhteyttä: tuomo@indiegrapes.fi

Vastuullisuus

Pyrimme aina parempaan

Maailma ei ole koskaan valmis. Vastuullisuus tarkoittaa meille ennen kaikkea jatkuvaa oppimista ja kehittymistä kohti parempaa.

Toimintamme on yhdenvertaista ja syrjimätöntä, sekä ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää. Edellytämme samoihin arvoihin sitoutumista myös yhteistyökumppaneiltamme. Pyrimme parhaaseen ja opimme virheistämme.

Alkon tavarantoimittajana sitoudumme amfori BSCI:n eettisiin toimintaperiaatteisiin. Kehitämme kumppaniemme kanssa eettisiä toimintatapoja ja ympäristövaikutusten huomioimista hankintaketjussa. Lisää amfori BSCI:stä voit lukea Alkon sivuilta.


Kumppanit

Indiegrapesin maahantuomat viinit löytyvät Alkon tilausvalikoimasta. Alkon verkkokaupan kautta voit tilata viinit noudettavaksi mistä tahansa Alkon myymälästä tai noutopisteestä. Tutustu valkoimaamme Alkon verkkokaupassa.


Ota yhteyttä

Portrait of Tuomo Karvinen

Tuomo Karvinen

YRITTÄJÄ

tuomo@indiegrapes.fi
+358 40 630 3004