Josep Foraster Brisat del Coster

Tyylikäs natural-tyyliin tehty viini pitkällä kuorikontaktilla. Suodattamaton, ei lisättyä sulfiittia. Tuotanto 3000 pulloa. Erittäin monipuolinen ruokaviini!

Tuottaja: Alue: , Tuotetunnus (SKU): 211003 Osastot: , Avainsana tuotteelle , , , Rypälelajike:

Maku ja tuoksu

Oljenkeltaisen viinin särmikkäässä tuoksussa on reilusti omenaa, sitrusta, pähkinää, paahtoleipää, kukkia ja kivikkoista mineraalisuutta. Maku on yhtä runsas ja moniulotteinen kuin tuoksukin, mutta napakka hapokkuus ja kevyet tanniinit pitävät paketin täydellisesti kasassa.

Näin se tehtiin

Käsin kerätyt ja valikoidut rypäleet murskataan, jonka jälkeen ne käyvät kuoriensa kanssa terästankeissa kolmen viikon ajan. Sulfiitteja ei lisätä, viiniä ei suodateta. Yksinkertainen on kaunista.

Ruokasuositukset

Viini sopii loistavasti runsaammille kalaruoille, äyriäisille, pastoille ja vaaleille lihoille. Osuva pari myös libanonilaiselle ruoalle ja itäisen Välimeren mauille, kuten halloumille, hummukselle ja taboulehille. Tarjoile hieman viilennettynä, n. 14-16 asteisena.

Rypäleet

Macabeo-rypäleet tulevat luonnonmukaisesti viljellyltä El Coster -palstalta, yli 45-vuotiaista köynnöksistä. Palsta sijaitsee 450 metrin korkeudella, Prades-vuorten rinteillä. Maaperässä on paljon kalkkia ja liuskekiveä. Sato on rajoitettu 2000 kilogrammaan hehtaarilta, jotta rypäleiden intensiteetti säilyy parhaana mahdollisen.

Detaljit

  • Vuosikerta: 2019
  • Tuotanto: 3000 pulloa
  • Alkoholi: 12.5%
  • Hapot: 4.9 g/l
  • Sokeri: 0.2 g/l
  • Alkon tuotenumero: 902221

Alko

Tuote on saatavilla Alkon verkkokaupasta ja tilausvalikoimasta. Voit tilata tuotteen noudettavaksi lähimmästä Alkostasi tai muusta Alkon noutopisteestä.

Siirry tästä Alkon verkkokauppaan

Varasto loppu

Josep Foraster

Forasterin viinitila keskittyy perinteisiin, paikallisiin rypälelajikkeisiin, kuten trepat ja macabeo. Tilan filosofian ytimessä ovat luonnonmukaisuus ja laatu. Viinitarhat ovat luonnonmukaisesti viljeltyjä ja luomusertifioituja, lukuun ottamatta paria uutta palstaa, joissa sertifionti on vielä kesken. Tilalla valmistetaan viiniä vain tilan omista rypäleistä.