Josep Foraster Blanc Selecció

Huippuluokan tammikypsytetty valkoviini Kataloniasta. Trooppinen hedelmäisyys ja tyylikäs tammen käyttö ovat täydellisessä balanssissa.

Tuottaja: Alue: , Tuotetunnus (SKU): 211039 Osasto: Avainsana tuotteelle , Rypälelajike: , ,

Maku ja tuoksu

Klassinen tammikypsytetty valkoviini lämpimästä ilmastosta. Tuoksu on trooppisen hedelmäinen, johon pitkä kypsytys ja hillitty tammen käyttö tuovat paahteisuutta ja kermaisuutta. Tasapainoinen hapokkuus, pitkä jälkimaku.

Ruokasuositukset

Viini sopii loistavasti runsaammille kalaruoille, äyriäisille, pastoille ja vaaleille lihoille. Osuva pari myös libanonilaiselle ruoalle ja itäisen Välimeren mauille, kuten halloumille ja taboulehille.

Tarjoilu

Viilennettynä, n. 10-12 asteisena

Valmistus

Käsin kerätyt rypäleet murskataan, jonka jälkeen 24h kuorikontakti. 60% viinistä kypsyy tammitynnyreissä ja 40% betonitankissa.

Detaljit

  • Vuosikerta: 2019
  • Tuotanto: 8000 pulloa
  • Alkoholi: 12.5%
  • Hapot: 5 g/l
  • Sokeri: 0.5 g/l
  • Alkon tuotenumero: 945576

Alko

Tuote on saatavilla Alkon verkkokaupasta ja tilausvalikoimasta. Voit tilata tuotteen noudettavaksi lähimmästä Alkostasi tai muusta Alkon noutopisteestä.

Siirry tästä Alkon verkkokauppaan

Varasto loppu

Josep Foraster

Forasterin viinitila keskittyy perinteisiin, paikallisiin rypälelajikkeisiin, kuten trepat ja macabeo. Tilan filosofian ytimessä ovat luonnonmukaisuus ja laatu. Viinitarhat ovat luonnonmukaisesti viljeltyjä ja luomusertifioituja, lukuun ottamatta paria uutta palstaa, joissa sertifionti on vielä kesken. Tilalla valmistetaan viiniä vain tilan omista rypäleistä.