Espera Curtimenta

Tuhannen numeroidun pullon erikoiserä Bical-rypäleestä pitkällä kuorikontaktilla. Kaunis pullo, kaunis väri, kaunis tuoksu, kaunis maku. Kaunis viini!

Tuottaja: Alue: , Tuotetunnus (SKU): 211030 Osasto: Avainsana tuotteelle Rypälelajike:

Maku ja tuoksu

Tuoksussa on sitrusta, appelsiininkuorta, kukkaisuutta ja mineraalisuutta. Maku on kevyt ja tyylikäs toistaen tuoksua. Pitkän kuorikontaktin tuottamat tanniinit tuovat viiniin sopivasti rakennetta ja ryhtiä.

Ruokasuositukset

Monipuolinen viini kasvispainotteiselle ruoalle. Kevyen tanniinisuutensa vuoksi erinomainen pari rasvaisten kalojen ja porsaanlihan kanssa.

Tarjoilu

Tarjoilulämpötila n. 12°C.

Valmistus

Rypäleet on kerätty käsin. Viini on käynyt kuorineen ympäristön hiivoilla 17 päivän ajan, jonka jälkeen sitä on kypsytetty hiivasakkansa kanssa terästankeissa kuusi kuukautta.

Detaljit

  • Vuosikerta: 2020
  • Tuotanto: 1000 numeroitua pulloa
  • Alkoholi: 12%
  • Hapot: 5.1 g/l
  • Sokeri: 1 g/l
  • Alkon tuotenumero: 916941

Alko

Tuote on saatavilla Alkon verkkokaupasta ja tilausvalikoimasta. Voit tilata tuotteen noudettavaksi lähimmästä Alkostasi tai muusta Alkon noutopisteestä.

Siirry tästä Alkon verkkokauppaan

Varasto loppu

Espera Wines

Espera tarkoittaa odotusta. Nimi kertoo kiireettömyydestä, paineettomuudesta ja kärsivällisyydestä. Esperan viinitarhoilla luonto saa tehdä rauhassa työnsä. Pieni viiden hehtaarin perhetila sijaitsee Alcobaçassa, n. sata kilometriä Lissabonista pohjoiseen. Tilaa pitävät aviopari Ana Sofia Leal ja Rodrigo Martins.