Josep Foraster – Petita Julieta Rosé

Kesäinen ja tyylikäs rosé harvinaisesta Trepat-rypäleestä. Nautinnollinen terassilla, monipuolinen ruokapöydässä.
MAKU JA TUOKSU
Tuoksu on raikkaan mansikkainen ja hieman kermainen. Mukana on myös tuoreita yrttejä ja häivähdys pippuria. Maku on tyylikkään mansikkainen ja hedelmäinen. Viini on täysin kuiva ja raikkaan hapokas, ollen kuitenkin myös suunmukainen ja ehdottomasti miellyttävä.
RUOKASUOSITUKSET
Kesäinen roséviini ruokapöytään ja terassille. Kevyet kalaruoat, äyriäiset, salaatit, pastat ja vaaleat lihat toimivat viinin kanssa hienosti.
TARJOILU
Tarjoile viini viilennettynä, n. 8-10 -asteisena.
VALMISTUS
Parhaat trepat-rypäleet on kerätty käsin. Lyhyt kuorikontakti, käyminen ympäristön luonnollisilla hiivoilla, muutaman viikon kypsytys hiivasakan kanssa.
Detaljit
- Vuosikerta: 2020
- Tuotanto: 15000 pulloa
- Alkoholi: 11.5%
- Hapot: 5.5 g/l
- Sokeri: 0.5 g/l
Ravintolamyynti
Tukku- ja ravintolamyyntimme toimii Suppilogissa. Suppilog on digitaalinen kaupankäyntialusta tukkukauppaan. Samasta palvelusta löydät lukuisat muut ravintola-alan maahantuojat ja tukkukauppiaat. Tuotenumero: 9398418
Voit ottaa meihin myös suoraan yhteyttä osoitteessa info@indiegrapes.fi.
Josep Foraster
Forasterin viinitila keskittyy perinteisiin, paikallisiin rypälelajikkeisiin, kuten trepat ja macabeo. Tilan filosofian ytimessä ovat luonnonmukaisuus ja laatu. Viinitarhat ovat luonnonmukaisesti viljeltyjä ja luomusertifioituja, lukuun ottamatta paria uutta palstaa, joissa sertifionti on vielä kesken. Tilalla valmistetaan viiniä vain tilan omista rypäleistä.