Casa de Mouraz Planet Mouraz Nina

Planet Mouraz Nina on tyylikäs natuviini punaisista ja valkoisista rypäleistä (50/50). Kesäinen, raikas, eloisa ja maistuva kevytpunkku, joka on kotonaan ruokapöydässä.

19,00  (15.32 alv 0%)

Tuottaja: Alue: , Tuotetunnus (SKU): 211014 Osasto: Avainsana tuotteelle ,

Maku ja tuoksu

Tuoksu on raikkaan kirsikkainen. Maussa toistuu punaiset marjat, kuten kirsikka, puolukka ja vadelma. Vaikka viini onkin täysin kuiva, se maistuu jopa hieman makean marjaisalta. Reilu hapokkuus raikastaa suun ja kutsuu seuraavaan huikkaan.

Ruokasuositukset

Viini sopii monipuolisesti ruokapöytään. Raikas hapokkuus toimii hienosti grillatun kalan, salaattien, pizzan ja pastojen kanssa.

Tarjoilu

Viilennettynä, n. 12-14 -asteisena.

Valmistus

Vanhojen köynnösten punaiset ja valkoiset rypäleet on kerätty käsin. Rypäleet on murskattu paljain jaloin tallomalla avoimissa lagar-sammioissa, jonka jälkeen se on käynyt kuorineen kahden viikon ajan. Kypsytetty terästankeissa 5 kuukautta. Viiniä ei ole kirkastettu eikä suodatettu.

Detaljit

  • Vuosikerta: 2019
  • Tuotanto: 4000 pulloa
  • Alkoholi: 12%
  • Hapot: 6.8 g/l
  • Sokeri: 0.3 g/l
  • Alkon tuotenumero: 925614

Alko

Tuote on saatavilla Alkon verkkokaupasta ja tilausvalikoimasta. Voit tilata tuotteen noudettavaksi lähimmästä Alkostasi tai muusta Alkon noutopisteestä.

Siirry tästä Alkon verkkokauppaan

Varasto loppu

Casa de Mouraz

Casa de Mourazin viinitila sijaitsee Dãon viinialueella Portugalissa. Tila on yksi luomu- ja biodynaamisen tuotannon edelläkävijöistä Portugalissa. Kaikki tuotanto on pienimuotoista ja pieteetillä tehtyä käsityötä.