Josep Foraster Trepat Rosat Cava

Upea rosé-cava kesäksi ja koko vuodeksi. Harvinainen Trepat-rypäle sen klassisimmassa olomuodossaan, tyylikkäänä kuohuviininä.

Tuottaja: Alue: , Tuotetunnus (SKU): 211018 Osasto: Avainsana tuotteelle Rypälelajike:

Maku ja tuoksu

Tuoksu on tyylikkään marjaisa ja paahteinen. Mukana on kevyesti vadelmaa, kirsikkaa ja tuoretta mansikkaa. Taustalla on hieman mausteisuutta ja valkopippuria. Maku toistaa tuoksun ominaisuudet. Pienet, runsaat ja tyylikkäät kuplat.

Ruokasuositukset

Viini sopii ympäri vuoden niin juhlamaljaksi kuin ruokapöytäänkin. Kalat, äyriäiset, piiraat ja pehmeät juustot.

Tarjoilu

Tarjoile viini viilennettynä, n. 6-8-asteisena.

Valmistus

Parhaat trepat-rypäleet on kerätty käsin. Lyhyt kuorikontakti, käyminen ympäristön luonnollisilla hiivoilla. Vähintään 18 kuukauden kypsytys pullossa.

Detaljit

  • Alkoholi: 11.5%
  • Hapot: 5.9 g/l
  • Sokeri: 5.2 g/l
  • Alkon tuotenumero: 953002

Alko

Tuote on saatavilla Alkon verkkokaupasta ja tilausvalikoimasta. Voit tilata tuotteen noudettavaksi lähimmästä Alkostasi tai muusta Alkon noutopisteestä.

Siirry tästä Alkon verkkokauppaan

Ravintolamyynti

Tukku- ja ravintolamyyntimme toimii Suppilogissa. Suppilog on digitaalinen kaupankäyntialusta tukkukauppaan. Samasta palvelusta löydät lukuisat muut ravintola-alan maahantuojat ja tukkukauppiaat. Tuotenumero: 9398419

Voit ottaa meihin myös suoraan yhteyttä osoitteessa info@indiegrapes.fi.

Josep Foraster

Forasterin viinitila keskittyy perinteisiin, paikallisiin rypälelajikkeisiin, kuten trepat ja macabeo. Tilan filosofian ytimessä ovat luonnonmukaisuus ja laatu. Viinitarhat ovat luonnonmukaisesti viljeltyjä ja luomusertifioituja, lukuun ottamatta paria uutta palstaa, joissa sertifionti on vielä kesken. Tilalla valmistetaan viiniä vain tilan omista rypäleistä.